ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ



για επικοινωνία : 6981878718 – 6932577567
protovoulia-nikaias@googlegroups.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010


ΑΝΤΙΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Νο 2


* λουκέτα σε μεγάλες αλυσίδες syper market
* το κράτος θρέφει την ακρίβεια
* την αλήθεια κύριε Ανδρέα μας


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μίλησε το παιδί!! επιτέλους
( τώρα τι είπε δεν έχει σημασία , το θέμα είναι να κάνει δήλωση)

Η ΓΣΕΕ έχει... "εύλογα ερωτήματα"!

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η τροπολογία που είχε «υποσχεθεί» ο Λοβέρδος, με την οποία «ακυρώνονται αποφάσεις της Διαιτησίας που χορηγούν αυξήσεις πάνω από τις προβλεπόμενες στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» (δηλαδή πάνω από το… μηδέν).

Για τον Λοβέρδο και την, τρόπος του λέγειν, κυβέρνηση, τα ’παμε (βλ. εδώ και εδώ). Δείτε τώρα την… υπερβολική αντίδραση της ΓΣΕΕ:

«Η νομοθετική παρέμβαση για ακύρωση των αποφάσεων του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στον θεσμό».

Ελάτε ρε παιδιά! Σοβαρά; Σας δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα δια τας πραγματικάς προθέσεις της κυβερνήσεως; Μα αυτό είναι συ-γκλο-νι-στι-κό! Δεν λέμε, και σ’ εμάς δημιουργούνται ορισμένα εύλογα ερωτήματα, αλλά δεν το κάνουμε και ζήτημα. Μα, δεν το καταλαβαίνετε ότι με τέτοιες σκληρές ανακοινώσεις κάνετε τέτοια ζημιά στην ηρωική προσπάθεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΔΝΤ να σώσει το Έθνος μας;



[Εικονογράφηση από το μπλογκ του Π.ΖΑΧΑΡΗ]

έχει πλάκα τελικά;



Επέμεινε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο Λοβέρδος (βλ. και χτεσινή ανάρτηση εδώ) ότι με Προεδρικό Διάταγμα θα καταργήσει κλαδικές συμβάσεις και αποφάσεις της διαιτησίας που δίνουν μισθολογικές αυξήσεις από 1,5 έως 3%. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι «θα παρέμβουμε, αλλά όχι για να καταργήσουμε τις συλλογικές συμβάσεις, ούτε για να καταργήσουμε τη διαιτησία» (Αλλά τότε τι είναι αυτό που κάνει; Πάει να μας τρελάνει; Ή εννοεί ότι δεν θα καταργήσει συμβάσεις και διαιτησία μόνον εάν και εφόσον δεν δίνουν αυξήσεις;).

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος ο Λοβέρδος είπε ότι «δεν πρόκειται να επιλεγούν λύσεις εκτός Συντάγματος, θα είναι μια παρέμβαση στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων» (Ποιου Συντάγματος εννοεί; Διότι αυτό που κάνει είναι αντίθετο με το ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο εξ όσων γνωρίζουμε ακόμη ισχύει. Ή όχι; Εν πάση περιπτώσει, όταν καταργείται το Σύνταγμα είθισται το ραδιόφωνο να παίζει καλαματιανά και μετά από λίγο να ακούμε ερπύστριες. Τίποτα πια δεν θα αφήσουν όρθιο οι εκσυγχρονιστές από τη λαμπρή παράδοση του Έθνους;).

Είπε επίσης ότι «η νομολογία του ΣτΕ είναι γνωστή, είμαστε γνώστες αυτών των θεμάτων από το 1987, παρακολουθούμε τη νομολογία των δικαστηρίων» (και τη γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, συμπλήρωσε από μέσα του). Αναφορικά με την αναδρομικότητα και τα όριά της, για την οποία όπως είπε «κάποιοι προσπάθησαν να σχολιάσουν σε βάρος μας», τόνισε ότι είναι μια έννοια «την οποία γνωρίζουμε και σεβόμαστε» (όσο σέβονται και το Σύνταγμα, τη μάνα που τους γέννησε και πάει λέγοντας).

Ο Λοβέρδος δεν σταμάτησε εδώ. Με θράσος χιλίων πιθήκων χαρακτήρισε τη «συμπεριφορά κάποιων που δεν στοιχίζονται στην εθνική προσπάθεια» ως «υπονόμευση» και «εμπαιγμό» (διαψεύδοντας πανηγυρικά ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί) και είπε ότι «αυτή η ιστορία θα τελειώσει» (θα τελειώσει, όντως, όσο χρόνο και να πάρει – αυτό κύριε Λοβέρδο και κάθε κύριε Λοβέρδο, το Πολιτικό Τέλος σας, σας το φυλάει ο κόσμος αμανάτι).

Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι, εκτός από «σοσιαλιστής», και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! Εάν η Σύγκλητος του Παντείου ήταν αυτό που λέει το όνομά της, θα του είχε ήδη αφαιρέσει την έδρα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα του χρειαστεί όταν πάψει να είναι Κλητήρας του ΔΝΤ και της εργοδοσίας. Ή νομίζει ότι θα μπορεί να κυκλοφορεί στα πανεπιστήμια και να διδάσκει;

Δείτε παρακάτω (από πίνακα της Ελευθεροτυπίας) ποιοι είναι αυτοί που εμπαίζουν και υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια με τις προκλητικές αυξήσεις από 1,5 έως 3%: ξεναγοί, εργαζόμενοι σε κινηματογράφους, εκπαιδευτικοί σε ιδιωτικά ΙΕΚ, τεχνικοί ραδιοφώνου και τηλεόρασης, κούριερ της ACS, εργαζόμενοι σε ποτοποιία, δημοσιογράφοι ηλεκτρονικού και περιοδικού Τύπου…

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010


Κάλεμα για την σημερινή μας δράση:


Κοινή δράση των επιτροπών Νίκαιας και Κορυδαλλού ραντεβού σήμερα Παρασκευή 16/7 στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό


Στον αέρα 4.000 εργαζόμενοι της «Ατλάντικ»

Αίτηση για υπαγωγή στη διαδικασία συναλλαγής του Άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσε η αλυσίδα super market «Ατλάντικ», καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα αποπληρωμής των υποχρεώσεων της προς τους προμηθευτές.Πλέον οι μετοχές της εταιρείας μπαίνουν σε καθεστώς επιτήρησης. Το αίτημα της εταιρείας θα εκδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η εταιρεία απασχολεί περίπου 4.000 εργαζόμενους και αριθμεί 150 με 160 υποκαταστήματα και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «η ενέργεια αυτή κρίνεται απαραίτητη για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας και της ευόδωσης των προσπαθειών που καταβάλλονται, ώστε να συνεχιστεί αδιάλειπτα η λειτουργία της, με στόχο τη μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση ρευστότητας ώστε να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό της πρόγραμμα».

Πλέον οι μετοχές της εταιρείας μπαίνουν σε καθεστώς επιτήρησης.

Στην εν λόγω διαδικασία έχουν ενταχθεί στο παρελθόν και άλλες εταιρείες, εκ των οποίων αρκετές δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση και έτσι οδηγήθηκαν σε κλείσιμο.

Το κράτος θρέφει την ακρίβεια

ΒΙΟΖΩ - ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΝΕΟ ΙΝΚΑ

Αντισυνταγματικές, αντικοινωνικές, καταστροφικές και αντιανθρώπινες οι αυξήσεις του Φ.Π.Α., παράλληλα με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Φ.Π.Α.

Οι Ενώσεις Καταναλωτών θα προασπίσουν την βάναυσα θιγόμενη αξία του ανθρώπου στην Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2010

1. Εφαρμόζονται από την πρώτη Ιουλίου οι νέες αυξήσεις στον Φ.Π.Α., αλλά και η επιβολή Φ.Π.Α. σε μία σειρά υπηρεσιών.

Η εφαρμογή των ρυθμίσεων αυτών αποτελεί ένα ακόμα βήμα της ακολουθούμενης εγκληματικής εις βάρος των πολιτών αυτής της χώρας πολιτικής των κυβερνήσεων, αυτής και της προηγούμενης, καθώς ουσιαστικά ακολουθείται η ίδια πολιτική.

Ο Έλληνας πολίτης, αυτονόητα καταναλωτής αγαθών και υπηρεσιών, καλείται και πάλι να πληρώσει τις επιλογές των πολιτικών, που έφεραν την χώρα στην καταστροφή. Είναι ευνόητο βεβαίως ότι τα δάνεια που λήφθηκαν ελάχιστα αξιοποιήθηκαν υπέρ του Ελληνα πολίτη, αλλά αναλώθηκαν στα χέρια λίγων, με αποτυχημένες πολιτικές και την κερδοσκοπική διαφθορά να διατρέχει οριζόντια και κάθετα το κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας.

Η αποτυχία των πολιτικών που ακολουθήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες αποκρύπτεται έντεχνα και επιβάλλεται κατά τρόπο αντισυνταγματικό μία ακόμα σκληρότερη, απάνθρωπη και ανάλγητη εκδοχή της.

Είναι αυτονόητο ότι οι νέες αυξήσεις στον Φ.Π.Α. θα προκαλέσουν νέες σαρωτικές απανωτές αυξήσεις στις τιμές όλων των αγαθών και των υπηρεσιών που αφορούν τους καταναλωτές.

Με τις νέες αυξήσεις ο ανακοινούμενος δείκτης τιμών καταναλωτή (Δ.Τ.Κ.) θα ανέλθει άνω του 7% και ο πραγματικός, αυτός των νοικοκυριών θα ξεπεράσει το 10% . Το άμεσα συνεπαγόμενο για τους ανθρώπους είναι περισσότερη στέρηση, φτώχεια, δυστυχία και εξαρτήσεις.

διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2010 ( χωρίς λόγια)



αντιδελτίο πληροφόρησης απο την πρωτοβουλία της Νίκαιας




Ξινή του βγήκε η έξοδος του κυρίου υφυπουργού

Δυσάρεστη ήταν χτες το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων:
Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση της κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της. Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους. Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία. Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι...
Όμως ένας παρατρεχάμενός του, που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν. Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε. Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής, και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, και μεταλλάχθηκε σε υφυπουργό Εργασίας και δήμιο των εργαζομένων αυτών που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε! Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν, αλλά και γενίτσαρος.
Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ......ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ



Μνήσθητί τους, Λαέ, όταν έλθης εν τη βασιλεία σου

+ 157 Πασόκ + η Ντόρα Μπακογιάννη (χωρίς σχόλια, διότι σ' αυτή τη ζωή μόνο δύο πράγματα φοβόμαστε: μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, και μην μας πιάσει στο στόμα του ο Δρακουμέλ!) + ο γίγας της πολιτικής, της ηθικής κ.λπ. Κιλτίδης

= 159 "βουλευτές" το όλον
ψήφισαν υπέρ του εκτρώματος.

ΥΓ: Πιθανόν να νομίζουν, όπως όλοι οι αλαζόνες στην ανθρώπινη ιστορία, ότι πάει, το ψήφισαν και ξεμπέρδεψαν. Το λάθος αυτών των υψηλόμισθων υπαλλήλων είναι ότι, ακόμη και με τους δικούς τους όρους, το "πρόβλημα" δεν λύνεται επειδή αυτοί βάφτισαν νόμο τις εντολές που τους έδωσε η τρόικα. Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσουμε πάλι, θέλουμε-δεν θέλουμε, πολύ προσεχώς.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010



ΠΕΜΠΤΗ 8/7-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ!


Τοποθέτηση της Λίαννας Κανέλη εχθές στην βουλή για το ασφαλιστικό.

<< δείτε το νομοσχέδιο τι τσακίζει , παιδιά , γυναίκες , γέρους και ΑΜΕΑ>>
<< ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που πουλάει τα παιδιά της και τις επόμενες γενιές, για να καλύψει τις πομπές της τα λάθη της και τίς επιλογές της δεν ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ>>

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010


Μαφάλντα επίκαιρη όσο ποτέ



Συνάντηση Της Πρωτοβουλίας μας

Συνεχίζουμε δυναμικά και έν όψη της κατάθεσης του <<ασφαλιστικού νομοσχεδίου >> στη βουλή και την απέργία της Πέμπτης 8 Ιουλίου 2010
συναντίομαστε αύριο Δευτέρα 5 Ιουλίου στίς 8.30μμ στην Μηχανική Καλλιέργεια
για να συντονίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας .

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ;


Σε λίγες μέρες ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, στο οποίο –μετά την κατακραυγή για τη μεθόδευση με τα προεδρικά διατάγματα- προστέθηκαν και οι διατάξεις για το εργασιακό νομοσχέδιο.
Σε λίγες μέρες η Βουλή θα ψηφίσει, μετά την κύρωση του Μνημονίου στις 6/5/2010, ένα ακόμα έκτρωμα, που θα βυθίσει τον κόσμο της εργασίας στη χώρα μας σε μια άβυσσο εκμετάλλευσης και αβεβαιότητας, αφού θα γυρίσει την ιστορία πάνω από 60-70 χρόνια πίσω όσον αφορά μισθούς, δικαιώματα, ασφάλιση κ.λπ.
Ο λαός είναι αγανακτισμένος και η αποδοκιμασία της κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού κόσμου συνεχής, διαρκής και διογκούμενη. Αντανάκλαση αυτής της κατάστασης είναι να συσσωρεύονται πιέσεις και διεργασίες στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, στους βουλευτές του, ακόμα και σε υπουργούς που βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αυτό φάνηκε με την άρνηση 3 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το Μνημόνιο (και διαγράφτηκαν την ίδια στιγμή με συνοπτικές διαδικασίες του προέδρου), με τον αναβρασμό που επικρατεί στην ΠΑΣΚΕ, το γιουχάισμα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σ. Ξυνίδη, μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από συνδικαλιστές, το φόβο μήπως δεν συσπειρωθεί ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα και υπάρξουν κι άλλες διαρροές. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι πιθανό το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί απομονωμένο και μόνο του στην ψηφοφορία. Η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, ενώ η στάση του ΛΑΟΣ θα είναι διαφοροποιημένη από τη στάση του για το Μνημόνιο. Τι θα γίνει, λοιπόν, αν υπάρξουν διαρροές, αν κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο, απόσχουν, δηλώσουν «παρόντες» ή ακόμα το καταψηφίσουν;
Αυτή η περίεργη κατάσταση, η λαϊκή αγανάκτηση να έχει πιέσει τόσο πολύ ένα κυβερνών κόμμα, είναι πραγματική, και οι πονοκέφαλοι στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προκαλούνται από την απειλή μήπως σημειωθεί ένα σημαντικό επεισόδιο που θα επιδράσει καταλυτικά στις πολιτικές εξελίξεις. Οι απειλές για προσφυγή σε διπλές-τριπλές εκλογές τον Νοέμβρη, μετά η πιθανή συντόμευση των εθνικών εκλογών για τον Σεπτέμβρη και, πρόσφατα, ακόμα και για τον Ιούλιο δείχνει ότι το μόνο που απασχολεί το ΠΑΣΟΚ είναι η απαρέγκλιτη εφαρμογή του Μνημονίου, η διαχείριση της εφαρμογής του και όχι η διακυβέρνηση της χώρας, η άσκηση κάποιας πολιτικής κ.λπ.
Ποιο είναι το πραγματικό ερώτημα; Μέσα στο ΠΑΣΟΚ, με δεδομένη τη σύνθεσή του, την πολιτική του συμπεριφορά, τις επιλογές της ηγεσίας του, θα σημειωνόταν κάποια αντίδραση και αντίσταση. Σε άλλες εποχές, ανάλογες διαφοροποιήσεις εύκολα ή δύσκολα αποσβέστηκαν και ξεπεράστηκαν, με ελιγμούς, εξαγορές, καλοπιάσματα. Εκβιασμούς. Έτσι και τώρα, μια ιδιόμορφη κατάσταση έκφρασης εσωτερικά μιας αντιπολίτευσης, για να μαζευτεί η αγανάκτηση, θα μπορούσε να είναι ανεκτή σε έναν ορισμένο βαθμό από τους ηγετικούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ. Η κόκκινη γραμμή είναι οι ψηφοφορίες στο Κοινοβούλιο (γι’ αυτό μεθοδεύτηκαν συνταγματικά πραξικοπήματα με την εν λευκώ εξουσιοδότηση του κ. Παπακωνσταντίνου να συνάπτει δανεικές συμβάσεις χωρίς κύρωση από τη Βουλή, ή όλη η ιστορία με τα προεδρικά διατάγματα) για κρίσιμα νομοσχέδια εφαρμογής του Μνημονίου. Κόκκινη γραμμή είναι όταν συναντιέται η εσωτερική διαφοροποίηση και αγανάκτηση του ΠΑΣΟΚ με την ευρύτερη λαϊκή οργή μέσα από απεργίες, κινητοποιήσεις, επιτροπές κ.λπ. Κόκκινη γραμμή είναι όταν καθιερώνονται οι αποδοκιμασίες μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ των επιφανών μελών της ηγετικής ομάδας του.
Σε λίγες μέρες, μέσα στη Βουλή θα φανεί αν θα ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ την τρικυμία αυτή ή θα υπάρξουν καταλυτικές συνέπειες. Σε λίγες μέρες, και έξω από τη Βουλή θα υπάρξει η κινητοποίηση και ο αγώνας για να μην περάσουν τα εκτρώματα κυβέρνησης και Μνημονίου που ακυρώνουν το μέλλον μας.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να το σκεφτούν καλά, γιατί οι στιγμές είναι ιστορικές από μια άποψη: Θα διακινδυνέψουν να διαγραφούν από τον Γ. Παπανδρέου ή προτιμούν να διαγραφούν οριστικά από το λαό;

αντιγραφή απο την εφημεριδα "δρόμος"

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

από την παρέμβαση της πρωτοβουλίας < θα σας θυμόμαστε >>
έξω από το γραφείο της Διαμαντοπούλου


"Να φύγετε! Να πάτε αλλού!" (αν ψηφίσετε ναι...)

Τριτη 6 Ιουλη
ωρα
6.30 μ.μ.

Ομονοια (στη συμβολη με Πανεπιστημιου)
συγκεντρωση πολιτων για να επισκεφθουμε γραφεια κυβερνητικων στελεχων
ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ και μετά ..

από την παρέμβαση στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της β Πειραιά στην Νίκαια


έξω απο το γραφείο του Γ. Νιώτη

στο γραφείο του Δ.Λυντζέρη


έξω από το γραφείο του Δ.Διαμαντίδη
Απο την πρωτοβουλία << Θα το θυμόμαστε >>

Η Φωτό Μου
ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
REMEMBER 6 MAY
Γιατί αυτό το όνομα για το μπλογκ μας; Επειδή στις 6 Μαΐου 2010 υπερψηφίστηκε από το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ (με 3 τιμητικές εξαιρέσεις) το επαίσχυντο "Μνημόνιο" με ΔΝΤ και ΕΕ. Μια μέρα που θα θυμόμαστε για πολλές γενιές - και δεν θα επιτρέψουμε στους υπεύθυνους γι' αυτήν να την ξεχάσουν...

Τι κάνουμε εδώ; Συντονιζόμαστε - Επισκεπτόμαστε τους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Τους θυμίζουμε ότι αναμένουμε να συμπεριφερθούν σαν βουλευτές του ελληνικού λαού, και όχι του ΔΝΤ και της ΕΕ: Να ψηφίσουν ΟΧΙ στο νομοσχέδιο που διαλύει την ασφάλιση και μας ρίχνει έναν αιώνα πίσω!