ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗγια επικοινωνία : 6981878718 – 6932577567
protovoulia-nikaias@googlegroups.com

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Κύριοι Βουλευτές ψηφίστε ΟΧΙ - κινητοποιήσεις πολιτών E-mail

«Κύριοι βουλευτές, ψηφίστε ΟΧΙ» - Συνεχίζουμε!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της χτεσινής διαμαρτυρίας στα γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Α΄ και Β΄ Αθήνας, συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή με νέο ραντεβού στις 6:30 μ.μ. στα ΕΛΤΑ της πλατείας Συντάγματος, Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Αλλά και την παραμονή της απεργίας, το απόγευμα της Δευτέρας 28/6, θα βρεθούμε στην Αθήνα (Οφθαλμιατρείο, Σίνα και Πανεπιστημίου) και στη Νίκαια (πλατεία Δαβάκη).

resize of p7240035

Καλούμε τους βουλευτές να πουν ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Τους καλούμε να συμπεριφερθούν ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του ΔΝΤ. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γνωρίζουν ότι, πέρα από την απειλή της διαγραφής τους από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό…

Χτες επισκεφθήκαμε τα γραφεία του κ. Πρωτόπαπα (πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ…), του κ. Χυτήρη, του κ. Σκανδαλίδη, του κ. Παπουτσή, του κ. Παπαϊωάννου και της κας Β. Παπανδρέου. Στα 2 πρώτα βρήκαμε τους σαστισμένους υπαλλήλους τους, τα υπόλοιπα τα βρήκαμε κλειστά ή είχαν ειδοποιηθεί και δεν μας άνοιγαν. Κολλήσαμε το κείμενο «Θα το θυμόμαστε» στις εισόδους όλων των γραφείων. Μετά έπεσε η πρόταση να επισκεφθούμε και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Εκεί είχαμε γνήσια σοσιαλιστική αντιμετώπιση, αφού μετά από λίγο μας τίμησε με την παρουσία της μια διμοιρία ΜΑΤ, την οποία υποδεχτήκαμε με το σύνθημα «Έβγα Γιώργο για να δεις τα παιδιά της αλλαγής» και «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ΔΝΤ».

Δείτε το κείμενο που επιδώσαμε στους βουλευτές καθώς και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους στις οποίες μπορείτε να το στέλνετε ως μέσο πίεσης και ένδειξη διαμαρτυρίας.

Προωθήστε αυτό το μήνυμα, διαδώστε με κάθε τρόπο τα επόμενα ραντεβού μας :

>>> Σήμερα Παρασκευή 6:30 μ.μ. στα ΕΛΤΑ Συντάγματος, Μητροπόλεως και Φιλελλήνων

>>> Δευτέρα 6:00 μ.μ. στο Οφθαλμιατρείο, Σίνα και Πανεπιστημίου

>>> Δευτέρα 6:30 μ.μ. στην πλατεία Δαβάκη, Περιβολάκι - Νίκαια

>>> Δευτέρα 6:30 μ.μ. στην ΠΑΤΡΑ, στο κάτω μέρος της Πλ. Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου