ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ



για επικοινωνία : 6981878718 – 6932577567
protovoulia-nikaias@googlegroups.com

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Το κράτος θρέφει την ακρίβεια

ΒΙΟΖΩ - ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΝΕΟ ΙΝΚΑ

Αντισυνταγματικές, αντικοινωνικές, καταστροφικές και αντιανθρώπινες οι αυξήσεις του Φ.Π.Α., παράλληλα με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Φ.Π.Α.

Οι Ενώσεις Καταναλωτών θα προασπίσουν την βάναυσα θιγόμενη αξία του ανθρώπου στην Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2010

1. Εφαρμόζονται από την πρώτη Ιουλίου οι νέες αυξήσεις στον Φ.Π.Α., αλλά και η επιβολή Φ.Π.Α. σε μία σειρά υπηρεσιών.

Η εφαρμογή των ρυθμίσεων αυτών αποτελεί ένα ακόμα βήμα της ακολουθούμενης εγκληματικής εις βάρος των πολιτών αυτής της χώρας πολιτικής των κυβερνήσεων, αυτής και της προηγούμενης, καθώς ουσιαστικά ακολουθείται η ίδια πολιτική.

Ο Έλληνας πολίτης, αυτονόητα καταναλωτής αγαθών και υπηρεσιών, καλείται και πάλι να πληρώσει τις επιλογές των πολιτικών, που έφεραν την χώρα στην καταστροφή. Είναι ευνόητο βεβαίως ότι τα δάνεια που λήφθηκαν ελάχιστα αξιοποιήθηκαν υπέρ του Ελληνα πολίτη, αλλά αναλώθηκαν στα χέρια λίγων, με αποτυχημένες πολιτικές και την κερδοσκοπική διαφθορά να διατρέχει οριζόντια και κάθετα το κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας.

Η αποτυχία των πολιτικών που ακολουθήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες αποκρύπτεται έντεχνα και επιβάλλεται κατά τρόπο αντισυνταγματικό μία ακόμα σκληρότερη, απάνθρωπη και ανάλγητη εκδοχή της.

Είναι αυτονόητο ότι οι νέες αυξήσεις στον Φ.Π.Α. θα προκαλέσουν νέες σαρωτικές απανωτές αυξήσεις στις τιμές όλων των αγαθών και των υπηρεσιών που αφορούν τους καταναλωτές.

Με τις νέες αυξήσεις ο ανακοινούμενος δείκτης τιμών καταναλωτή (Δ.Τ.Κ.) θα ανέλθει άνω του 7% και ο πραγματικός, αυτός των νοικοκυριών θα ξεπεράσει το 10% . Το άμεσα συνεπαγόμενο για τους ανθρώπους είναι περισσότερη στέρηση, φτώχεια, δυστυχία και εξαρτήσεις.

διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου