ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ



για επικοινωνία : 6981878718 – 6932577567
protovoulia-nikaias@googlegroups.com

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20-5-2010

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας βρε παιδιά.Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας.Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι μου μοιάζει,σαν να ξεκινάτε από το νηπιαγωγείο.Θέλω να πω ότι 36 χρόνια μετά την μεταπολίτευση, φανταζόμουν ότι βασικά ζητήματα θα είχαν λυθεί.Θα είχε γίνει κατανοητό τουλάχιστον,το πόσο προβοκατόρικο είναι αυτό το "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ " Όταν όλη η πολιτική στο καπιταλιστικό σύστημα εκφράζετε μέσα από τα κόμματα.Και βέβαια όταν στην εξουσία υπάρχουν τα δύο κόμματα, καταλαβαίνει κανείς ότι η πολιτική που ασκείτε δεν μπορεί παρά να είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ. Είναι δηλαδή η πολιτική που εκφράζει το κόμμα της εξουσίας.Αυτήν την κομματική πολιτική βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.
    Όταν λοιπόν λέμε όχι στα κόμματα τι κάνουμε;απορρίπτουμε μόνον τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και μάλιστα τα αριστερά.
    Μια άλλη ερώτηση που μου προκύπτει είναι σχετικά με τον στόχο σας που τον καταλαβαίνω, τόσο από τον τίτλο του blog, όσο και από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνέλευση σας που διάβασα.Ταμείο λέει αλληλοβοήθειας.........
    Βρε παιδιά μόνο συσσίτια δεν οργανώσατε.Όχι ότι δεν θα φτάσουμε πιθανόν και σε τέτοιου είδους ανάγκες,εκεί που μας οδηγούν. Μόνο που θαρρώ ότι το αίτημα που βάζετε "ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ" δεν μπορεί να επιφέρει τις αλλαγές εκείνες που θα μπορέσουν να βάλουν φραγμό στα μέτρα. Με λίγα λόγια και αν καλά καταλαβαίνω θα αγωνιστείτε για να εξαναγκάσετε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα που δεν μπορούν να υπάρχουν αν δεν λειτουργήσουν έτσι, να πάρουν πίσω τα μέτρα αυτά . Λέω δηλαδή ότι τούτοι δω είναι αυτό που είναι,επειδή μπορούν και παίρνουν τέτοια μέτρα.Πως να το πω.Χωρίς τέτοιες επιλογές κινδυνεύει η υπόστασή τους.Να τους αλλάξουμε πρέπει, να τους πετάξουμε.
    Είμαστε ποιο πολλοί,έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και κυρίως είμαστε αυτοί που παράγουμε τον πλούτο. Ισχύει αυτό και για σας; Η μήπως όχι.
    Γιατί στις μέρες μας,πρέπει ένα να αποφασίσεις : ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή